// Shaklee Taman Equine Seri Kembangan: Set Vitamin Untuk HILANG JERAGAT Set Vitamin Untuk HILANG JERAGATShaklee Taman Equine Seri Kembangan

Set Vitamin Untuk HILANG JERAGATJeragat dikenali sebagai tompok hitam, pigmentasi kulit atau biji hitam seperti tahi lalat yang tumbuh secara berkompok di beberapa bahagian badan, wajah dan leher. Ramai orang mengadu sukar untuk hilang jeragat terutamanya di muka kerana walaupun jeragat bukan penyakit berbahaya tetapi menyebabkan kulit tidak cantik di bahagian wajah terutamanya.

Untuk hilangkan jeragat ini kebanyakkan kita menggunakan alat-alat kosmetik penyamar noda. Tetapi penyamar noda ini bersifat sementara dan tidak asli. Sebagai wanita dan juga isteri takkan kita asyik nak bermekap sehingga waktu tidur. Ini juga membahayakan kesihatan kita, kerana kebanyakkan alat kosmetik mengandungi bahan kimia berbahaya yang memberi kesan jangka masa panjang terhadap kesihatan wanita terutamanya pelabagai jenis kanser, masalah kekesuburan dan juga berisiko menjejaskan janin.

Tanpa bantuan peralatan kosmetik dan juga membuat facial treatment di salun-salun kecantikan juga kita sendiri boleh hilangkan jeragat di rumah. Bagaimana? Melalui pengambilan supplement vitamin yang kita makan setiap hari sebenarnya juga dapat membantu mengatasi masalah jeragat di muka dan juga di lain-lain bahagian tubuh dan bukan sekadar meningkatkan tahap kesihatan kita. Jadi apakah jenis-jenis vitamin yang dapat membantu menghilangkan jeragat ini?

Dengan supplement-supplement Shaklee anda dapat merasai kesan perubahan hilangkan jeragat yang semakin berkurangan hari demi hari dan kulit wajah bertambah mulus dan awet muda. Selain itu, anda juga akan perasan tubuh anda semakin sihat dan bertenaga, jisim tulang dan pergerakan sendi semakin lancar serta rambut dan kuku lebih bersinar dan sihat.

Untuk hilangkan jeragat anda pengambilan vitamin dan juga elemen lain yang diperlukan adalah:

Vitamin E
Terkenal sebagai vitamin awet muda dan melambatkan proses penuaan. Vitamin E juga dapat membantu memberi keseimbangan hormon dan mengawal kadar pengeluaran minyak dalam liang kulit. Selain itu, vitamin E membantu hilangkan jeragat dan juga jerawat


Protein seperti ESP
Protein juga sangat membantu hilangkan jeragat. Pengambilan protein harian yang cukup dapat membantu tubuh menghasilkan sel-sel baru dan menyahkan jeragat di muka. Jadi sekarang beri perhatian keperluan protein harian anda untuk mendapatkan kulit yang sihat, cantik dan bebas jeragat.
Anda juga boleh memilih set jeragat bajet yang terdiri daripada ESP dan juga GLA complex.
Ini kerana jeragat mudah berlaku kepada mereka yang mempunyai masalah masalah seperti hormon yang tidak stabil. Faktor ketidakstabilan hormon boleh amalkan GLA complex . Gla ini bersumber kan minyak borage yang juga mengandungi vitamin E semulajadi baik utk rawatan kulit dari bahagian dalam epidermis.

Psstts kebetulan Julai 2013, shaklee mengadakan promosi GLA complex , Jadi anda berpeluang mendapatkan Set ini dengan harga yang lebih murah daripada kebiasaan. Jom hubungi admin laju laju ya.

testimoni :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.349756411770243.83381.210788235667062&type=3# Pm admin di www.facebook.com/messages/MyNutrisi.Fanpage
# SMS | WhatsApp 0102755586 (Mai )
# Email auntiekemai@gmail.com
# Live chat di http://www.facebook.com/cmz.mai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...