// MyNutrisi Vitamin Shoppe & Consultation: Basic H dan Herbal Blend Cream bantu pengidap Eczema? Basic H dan Herbal Blend Cream bantu pengidap Eczema?MyNutrisi Vitamin Shoppe & Consultation

Basic H dan Herbal Blend Cream bantu pengidap Eczema?

Sebelum itu mari kita lihat Apa itu Ekzema??
gambar ehsan dari wikipedia

Ekzema ialah sejenis penyakit kulit yang menyebabkan radang, gatal, kering, mengelupas, kemerahan dan bersisik. Penyakit ini ada kaitan dengan tindakbalas hipersensitif pada bahagian kulit, iaitu organ terbesar pada tubuh manusia.

Kesan penyakit ini pada kanak-kanak boleh dilihat pada bahagian lutut, pelipat siku, atas punggung, buku lali, belakang telinga, muka dan kulit kepala, manakala pada orang dewasa, ia lebih ketara di belakang lutut dan pelipat siku.
Penyakit ini boleh dihidapi pelbagai lapisan umur, termasuk kanak-kanak. Biasanya ia lebih banyak dihidapi kanak-kanak berusia kurang dua tahun. Ekzema adalah masalah kesihatan yang ada kaitan dengan penyakit genetik (diwarisi dari ibu bapa).
 credits to Wikipedia


Melalui pembacaan pengalaman pengguna shaklee lain dan saya sendiri juga mengamalkan nya untuk anak perempuan saya yang mempunyai alahan pada kulit. Terutama sekali di bahagian tengkuk dan celah paha (akibat ruam diapers).
Saya menggunakan 2 produk untuk mengawal masalah ekzema anak saya iaitu Herbal Blend dan juga Basic H.

Jom kita lihat testimonial dari Pengguna shaklee yang saya ambil dari forum tertutup kami .


ada yang memberi kesan yg baik utk anak yang kena campak.

Anda berminat ingin mencuba Basic H dan Herbal Cream tersebut. 
Kami menyediakan tips khas untuk penggunaan Basic H dan Herbal Cream .
Basic H tidak boleh digunakan dengan sewenang-wenangnya kerana ia adalah cecair pencuci organik yang mempunyai kepekatan yang tinggi!!

**Awas jangan suka-suka calit cecair basic H direct ke tubuh badan anda or kanak-kanak yer! Dapatkan konsultasi dari pengedar anda terlebih dahulu sebelum menggunakan produk Basic H.

Herbal Blend Multipurpose cream Shaklee :Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal. IanyaDingin, bermentol dan tidak berminyak. Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.


Sila hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian dari saya sebagai Shaklee Independent Distributor anda.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya :-

          Mai Iskandar
Email : auntiekemai[@]gmail.com
SMS : 010-2755586
Fanpage : Mynutrisi  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...