Set Supermommy dan Aneka Resepi ESP

Nak tau apa itu ESP boleh tgk di entry yang lepas DI SINI.


Entry kali ni nak share cara2 bancuh ESP (Energizing Soy Protein)...especially yang baru beli atau dah lama beli tapi dah bosan dah..asik bancuh dengan susu jerrr. ..Basically satu sudu besar ESP dibancuh bersama satu mug air suam. air suam ni samada air suam kosong (plain water), ataupun air milo yang suam, ataupun air ribena, ataupun dengan jus oren (jus lain tak sure sedap ke tak? tak pernah try...)

Alang2 tengah promosi hebat ni, anda boleh dapatkan ESP sebagai persediaan berpuasa tidak lama lagi...Actually, ESP ni bukanlah hanya untuk kaum ibu menyusu sahaja...ia SESUAI UNTUK SEMUA!!! Act as energizer, boost & maintain milk production, healthier pregnancy  &  keanjalan kulit agar tetap awet muda lots more. Abang2, bapak2 pon boleh ambil ESP nih ye...jangan risau!!

Antara RESEPI Favourite Admin ialah Set Supermom macam gambar di atas .
Gabungan ESP + Shaklee Collagen Powder + Performance Drink .
Wallahhhh sedap sangat ! Hanya perlu Shake Shake di pagi hari , Satu shaker sahaja sekali sehari .. Anda bakal memperoleh Manfaat berikut :

Shaklee Supermom Set >> Tenaga Segera + Kecantikan Kulit + Energetik!

Dan ini antara resepi cara2 bancuh ESP yang anda boleh pilih dan try :
  • ESP + Shaklee Performance Drink (Orange Flavour) ← ini resepi harian saya!!♥
  • ESP + Fresh Milk
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP..bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  • ESP + SusuAnmum
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana ESP
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
  • ..........ada sape2 nak tambah..silakan..(boleh SMS/Email utk share resepi anda ek!)
..anda bagaimana?...saya sampai bile2 suka ESP+PD. Memang superblah!!!.. sedap.. setiap hari saya WAJIB consume ESP..tak boleh miss.. memang sedap & berkhasiat!

ESP ni bukan untuk ibu menyusu je yer... ia sesuai utk seisi keluarga.. 

UNTUK:
1. Orang yang ingin kekal sihat.
2. Orang yang lanjut umur, yang tidak upaya kerana kekurangan tenaga.
3. Kanak-kanak bersekolah.
4. Ibu-ibu mengandung dan menyusu anak.
5. Pesakit yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan.
6. Pesakit seperti ulcer perut, jantung, kanser, sakit kulit, rambut gugur, tidak ada selera makan, gastrik.
7. Ahli sukan dan bina badan.
8. Soya Protein ini adalah untuk semua orang yang ingin membina dan mengekalkan badan yang sihat …dan yang inginkan kulit yang cantik.
9. Orang yang mengalami eczema.

Peringatan Penting!!!
- ESP TIDAK BOLEH di ambil oleh pesakit diabetes kerana boleh mengganggu fungsi ginjal pesakit.
- ESP TIDAK BOLEH dibancuh dengan air panas  kerana protein akan musnah pada suhu lebih 40 degree C.

Artikel asal : Rahsia Vitamin



Berminat untuk mendapatkan produk Shaklee?
Sila hubungi saya (Mai Iskandar) di auntiekemai[@]gmail.com atau SMS 010-275-5586

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...